Koko lippukunnan jouluretki 15.-17.12.

Partion syyskausi päättyy tänä vuonna perinteiseen lippukunnan Jouluretkeen, joka pidetään Inkoon Kavalahdessa 15.-17.12.

Jouluretkellä on lippukunnassa pitkät perinteet ja sille osallistuvat kaikki lippukunnan ikäkaudet sudenpennuista aikuisiin. Retkipaikkana on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten leirikeskus Kavalahti, joka sijaitsee Inkoossa. Lisätietoja Kavalahdesta löydätte piirin sivuilta: http://www.partiokampat.fi/kavalahti/ Jouluretkelle mennään perjantaina yhteiskuljetusbussille, mutta poistuminen tapahtuu sunnuntaina vanhempien mahdollistamilla kimppakyydeillä.

Nuorimmat ikäkaudet majoittuvat retkellä sisällä, meille on varattuna alueen uusin rakennus Urhola, joka tarjoaa hyvät majoituspuitteet. Ohjelmaa retkellä on sään niin salliessa sekä sisällä että ulkona ja yöaika on rauhoitettu nukkumiselle. Nuorimpien lisäksi sisällä nukkuvat aikuiset, teini-ikäisille on varattuna oma mökki ja mahdollisesti myös lämmitetty teltta.

Päivittäin tarjolla on neljä ruokailua, jotka on valmistettua alueen keittiöllä eli lasten ei tarvitse itse laittaa ruokaansa retken ajan. Omat eväät eivät ole siis retkellä välttämättömiä tai edes tarpeellisia.

Vanhemmat ovat erittäin tervetulleita mukaan retkelle. Vanhempien rooli retkellä on tarjota seuraa lapsille, varsinkin yö vieraassa paikassa voi olla hyvin jännittävä. Päiväaikaan on mahdollista osallistua ohjelmaan apujohtajana kokeneen partiolaisen ohjeistuksessa tai saattajan ja seuralaisena lapsille.

Ilmoittautuminen retkelle tapahtuu Kuksassa huoltajatunnuksia käyttäen 8.12. mennessä osoitteessa: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_tiedot.aspx?TIAId=17781

Mikäli Jouluretkestä herää kysymyksiä niin kysykää rohkeasti,
retkenjohtaja Erika erika.kangasmaki(at)gmail.com tai omalta johtajalta

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s