Johtajille

Tällä sivulla on johtajistolle tarpeellisia lomakkeita, ohjeita ja linkkejä.

Partiolaisten adventtikalentereiden tilittäminen:

Kaikki palauttamattomat adventtikalenterit tulee tilittää lippukunnan tilille
FI33 111 23000 367844 viitteellä 5555 9.12. mennessä.

Tilittäminen:

Tapahtumiin, kokouksiin tai kololle tehdyistä hankinnoista saa omat rahansa takaisin tekemällä niistä kululaskun. Täytä kululaskulomake osoitteessa: http://haha.kululaskut.fi/. Huomioi, että kuitti kannattaa säilyttää aina siihen asti, kunnes rahat on saanut takaisin, sillä rahastonhoitaja voi vaatia kuitista uutta tai parempaa kuvaa.

Tapahtumasuunnitelma:

Tapahtumasuunnitelma-lomakeauttaa niin pienten kuin vähän suurempienkin retkien ja muiden tapahtumien suunnittelussa. Tapahtumasuunnitelma täytetään hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja toimitetaan hallitukselle nähtäväksi. Lomakkeen toiselta sivulta löydät myös muistilistan järkkäilyjen avuksi. Tulosta tapahtumasuunnitelma-lomake tästä: Tapahtumasuunnitelma.pdf (pdf) tai koneella täytettäväksi voit ladata itsellesi tämän lomakkeen: Tapahtumasuunnitelma.docx (docx).

Turvallisesti yhdessä

Turvallisesti yhdessä -ohje on jokaisen partiojohtajan ja ryhmänvetäjän ohje, jonka tarkoituksena on vahvistaa lasten ja nuorten kasvuympäristön turvallisuutta partiossa. Tiivistettynä ohjeen asiat löytyvät Turvallisesti yhdessä -haitarista, joten tutustu vähintään siihen!

Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus, suoritetaan partion Moodlessa.

Tilaa Haha-huppari!

Kuka vain voi hankkia itseleen tyylikkään ja lippukunnan henkeä kantavan hupparin. Tsekkaa verkkokauppa osoitteessa: https://shop.spreadshirt.fi/haukkavuorenhaltiat/

Muita ohjeita, lippuja ja lappuja: