Johtajille

Tällä sivulla on johtajistolle tarpeellisia lomakkeita, ohjeita ja linkkejä.

Tilittäminen:

Tapahtumiin, kokouksiin tai kololle tehdyistä hankinnoista saa omat rahansa takaisin tekemällä niistä kululaskun. Täytä kululaskulomake osoitteessa: http://haha.kululaskut.fi/. Säilytä kuitti siihen asti, että se on hyväksytty. Ota kuitista kuva niin, että koko kuitti näkyy kuvassa ja siitä saa selvää. Huomioi, että kuitilla ei ole kuin lippukunnalta tilitettäviä ostoksia.

Tapahtumasuunnitelma:

Tapahtumasuunnitelma-lomake tukee suunnittelua. Tapahtumasuunnitelma (sivut 1-2) täytetään hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja toimitetaan hallitukselle ja/tai omalle luotsille nähtäväksi. Tulosta tapahtumasuunnitelma-lomake tästä: Tapahtumasuunnitelma.pdf tai koneella täytettäväksi voit ladata itsellesi tämän lomakkeen: Tapahtumasuunnitelma.docx.

Tapahtumailmoitus:

Retken tai tapahtuman jälkeen hallitus tarvitsee tiedon retkelle osallistuneiden henkilöiden määrästä ja ikäkausista. Täytä tiedot helposti tällä tapahtumailmoituslomakkeella (2023). Täytä lomake aina järjestäessäsi jonkin tapahtuman lippukunnan nimissä, sekä osallistuessasi lippukunnan nimissä johonkin muuhun tapahtumaan.

Turvallisesti yhdessä:

Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus, suoritetaan partion Moodlessa. Koulutus tulee uusia viiden vuoden välein. Jokaisen partiotoimintaan osallistuvan yli 15-vuotiaan tulee suorittaa kurssi. Kurssisuoritus tulee näkyviin Kuksaan.

Tilaa Haha-huppari!

Kuka vain voi hankkia itseleen tyylikkään ja lippukunnan henkeä kantavan hupparin. Tsekkaa verkkokauppa osoitteessa: https://shop.spreadshirt.fi/haukkavuorenhaltiat/

Muita ohjeita, lippuja ja lappuja:

  • lippukunta.partio.fi/ –  Sivusto korvaa paperisen lippukuntakansion. Sivusto on käsikirja lippukuntatoimintaan, ja sieltä löytyvät kaikki lippukunnan perustoiminnan ohjeet, materiaalit ja vinkit.