Johtajille

Tällä sivulla on johtajistolle tarpeellisia lomakkeita, ohjeita ja linkkejä.

Tilittäminen:

Tapahtumiin, kokouksiin tai kololle tehdyistä hankinnoista saa omat rahansa takaisin tekemällä niistä kululaskun. Täytä kululaskulomake osoitteessa: http://haha.kululaskut.fi/. Huomioi, että kuitti kannattaa säilyttää aina siihen asti, kunnes rahat on saanut takaisin, sillä rahastonhoitaja voi vaatia kuitista uutta tai parempaa kuvaa.

Tapahtumasuunnitelma:

Tapahtumasuunnitelma-lomakeauttaa niin pienten kuin vähän suurempienkin retkien ja muiden tapahtumien suunnittelussa. Tapahtumasuunnitelma täytetään hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja toimitetaan hallitukselle nähtäväksi. Lomakkeen toiselta sivulta löydät myös muistilistan järkkäilyjen avuksi. Tulosta tapahtumasuunnitelma-lomake tästä: Tapahtumasuunnitelma.pdf tai koneella täytettäväksi voit ladata itsellesi tämän lomakkeen: Tapahtumasuunnitelma.docx.

Tapahtumien osallistujamäärien ilmoittaminen

Retken tai tapahtuman jälkeen hallitus tarvitsee tiedon retkelle osallistuneiden henkilöiden määrästä ja ikäkausista. Täytä tiedot helposti tällä lomakkeella (2020): https://forms.gle/QBRstLidvXHLkucw7. Täytä lomake aina järjestäessäsi jonkin tapahtuman lippukunnan nimissä, sekä osallistuessasi lippukunnan nimissä johonkin muuhun tapahtumaan.

Turvallisesti yhdessä

Turvallisesti yhdessä -ohje on jokaisen partiojohtajan ja ryhmänvetäjän ohje, jonka tarkoituksena on vahvistaa lasten ja nuorten kasvuympäristön turvallisuutta partiossa. Tiivistettynä ohjeen asiat löytyvät Turvallisesti yhdessä -haitarista, joten tutustu vähintään siihen!

Turvallisesti yhdessä -verkkokoulutus, suoritetaan partion Moodlessa. Koulutus tulee uusia viiden vuoden välein.

Tilaa merkkejä ryhmällesi

Suorittaako ryhmäsi merkkejä tänä syksynä, muttet millään jaksaisi raahautua aina Helsinkiin asti ostamaan niitä? Älä huoli! Merkit voi ostetaa tänä syksynä keskitetysti. Täytä vain tähän lomakkeeseen, mitä merkkejä kaipaisit, ja ne toimitetaan kololle puolestasi: https://forms.gle/Syq6xwPXb19k5CzU8
Viimeinen päivä täyttää lomake on 15.11.!

Tilaa Haha-huppari!

Kuka vain voi hankkia itseleen tyylikkään ja lippukunnan henkeä kantavan hupparin. Tsekkaa verkkokauppa osoitteessa: https://shop.spreadshirt.fi/haukkavuorenhaltiat/

Muita ohjeita, lippuja ja lappuja: