Itsenäisyyspäivän lipunnosto

Tänä vuonna itsenäisyyspäivän lipunnosto pidetään jo 5.12. illalla klo 18 Espoonlahden kirkolla. Juhlavuoden kunniaksi lippu on valaistuna salossa läpi yön itsenäisyyspäivän iltaan asti. Itsenäisyyspäivänä 6.12. klo 11 on kuitenkin perinteinen itsenäisyyspäivän jumalanpalvelus niin ikään Espoonlahden kirkolla. Sekä lipunnostoon että jumalanpalvelukseen voi osallistua vapaasti. Lippukunta ei järjestä yhteislähtöä tai varsinaista kokoontumista, joten nuorempien on hyvä osallistua yhdessä perheensä kanssa. Päälle voi laittaa partiopaidan tai muun siistin vaatetuksen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s