Kesäleirien ilmoittautumiset ovat auki!

KLIKKAA KUVASTA ILMOITTAUTUMISLOMAKKEESEEN

Haha on päättänyt järjestää omat kesäleirinsä kesällä 2021. Yhteisen leirin sijaan järjestämme kaksi eri leiriä: yhden sudenpennuille sekä toisen seikkailijoille ja tarpojille. Näin leirien koot pysyvät pieninä, mikä mahdollistaa koronarajoitusten noudattamisen.

Sudenpentujen Keltasirkku-leiri järjestetään alkuviikosta (26.–29.7.) ja seikkailijoiden ja tarpojien yhteinen Mustarastas-leiri loppuviikosta (29.7–1.8.). Kumpikin leiri kestää kolme yötä.

Leirit järjestetään EPT:n kämpän Mylliksen pihapiirissä, Bodom-järven pohjoispuolella. Leirillä nukutaan ja vietetään aikaa vain ulkona. Kämppä toimii  ruokien säilytyspaikkana ja vesipisteenä.

Leirille lähdetään ja sieltä palataan näillä näkymin yhteiskuljetuksella. Sudenpentujen Keltasirkku-leirille lähdetään maanantaina aamupäivällä ja sieltä palataan torstaina lounaan jälkeen. Mustarastas-leirille lähdetään torstaina puolen päivän aikaan ja sieltä palataan sunnuntaina iltapäivällä.

Tarkemmat lähtö- ja paluuajat, pakkauslista sekä muu tarkempi tieto lähetetään ilmoittautuneille heinäkuun alussa. Mikäli leiristä on jo nyt lisää kysyttävää, voitte olla yhteydessä leirinjohtajiin, joiden yhteystiedot löydät alta.

VANHEMMAT

Vanhemmat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi erityisesti sudenpentujen Keltasirkku-leirille. Vanhemmat pääsevät leirillä osallistumaan ohjelman toteutukseen sekä viettämään aikaa kesäisessä metsässä. Partiokokemusta ei tarvitse olla, vaan kaikki kiinnostuneet toivotetaan mukaan. 

Myös pienemmät sisarukset voivat osallistua vanhemman mukana leirille. 

Sekä sisarukset että vanhemmat ilmoitetaan jokainen erikseen Kuksan kautta. Myös henkilöt, joilla ei ole Kuksa-tunnusta, ilmoitetaan saman linkin kautta. Tällöin ilmoittautumisen etusivulta valitaan ”jos et ole partiolainen, klikkaa tästä”.

OSALLISTUMISMAKSU

Kumpikin leiri maksaa 50€/osallistuja. (Katso perheosallistuminen alempaa.)

Johtajat ja vanhemmat voivat ilmoittautua myös päiväleirille 20€/vrk.
Johtajat voivat halutessaan osallistua molemmille leireille hintaan 75€.

STIPENDI

Leirille voi hakea stipendiä, joka kattaa leirimaksun. Syyn stipendin hakemiseen ei tarvitse olla erityinen, vaan sitä voi hakea kuka vain. Emme toivo kenenkään osallistumisen jäävän kiinni rahasta.

Hakemusta varten kirjoitetaan vapaamuotoinen sähköposti, jossa kerrotaan halukkuudesta hakea stipendiä. Hakemus lähetetään taloudenhoitajille Lotta Konttakselle (lotta.konttas@partio.fi) ja Anu Penttiselle (anujpenttinen@gmail.com). Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti eivätkä muut lue niitä.

Stipendi tulee hakea viimeistään viimeisenä ilmoittautumispäivänä eli 13.6.

PERHEENÄ LEIRILLE

Mikäli perheestä osallistuu useampi henkilö, on kolmannen, neljännen jne. osallistujan osallistumismaksu 25€. 

Perheenjäsenten osallistumismaksut valitaan niin, että perheen kahdelle ensimmäiselle osallistujalle valitaan tavallinen osallistumismaksu (esim. Keltasirkku 50€) ja siitä eteenpäin ilmoittautuville perheenjäsenille valitaan 25€ osallistumismaksu.

Näin ollen esimerkiksi 3 perheenjäsenen osallistumismaksut ovat yhteensä 125€ ja 
4 perheenjäsenen osallistumismaksut ovat yhteensä 150€.

EVP–KAVERI MUKAAN 

Leirille voi ottaa mukaan myös EVPn eli ei-vielä-partiossa olevan kaverin. Myös kaverit ilmoittautuvat saman Kuksa-linkin kautta. Tällöin ilmoittautumisen etusivulta valitaan ”jos et ole partiolainen, klikkaa tästä”. Leiri on hyvä tapa myös kavereille päästä tutustumaan partiotoimintaan.

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen kummallekin leirille tehdään Kuksan kautta. Ilmoittautumaan pääset osoitteesta kuksaan.fi/42463

Ilmoittautuminen on nyt auki ja se päättyy sunnuntaina 13.6.

Mikäli koronatilanne muuttuu kesän aikana huonompaan, on mahdollista, että leiri joudutaan perumaan. Tästä ilmoitetaan viimeistään heinäkuun alussa. 

Tervetuloa mukaan!

Hahan kesäleirit tulevat viikolla 30!

Haha järjestää kesällä omat kesäleirit! Rajoitusten vuoksi kesäleirit on pilkottu kahteen osaan. Ensin pidetään sudenpentujen oma leiri ja sen jälkeen seikkailijoiden ja tarpojien yhteinen leiri.

Sudenpentujen Keltasirkku-leiri järjestetään 26.–29.7.21 (ma-to).


Seikkailijoiden ja tarpojien Mustarastas-leiri järjestetään 29.7.–1.8.21 (to-su).


☀️ Leirillä nukutaan ja vietetään aikaa vain ulkona. Koronaturvallisuus otetaan myös muuten huomioon leireillä.
Kumpikin leiri järjestetään EPT:n kämpän Mylliksen pihapiirissä, Bodom-järven pohjoispuolella. Kämppä toimii vain ruokien säilytyspaikkana ja vesipisteenä.

☀️ Vanhemmat toivotetaan lämpimästi tervetulleiksi erityisesti sudenpentujen Keltasirkku-leirille.
Myös pienempi sisarus voi osallistua vanhemman mukana. Jokainen saa kutsua mukaan myös kavereita, jotka eivät ole partiossa.

☀️ Leiri maksaa 50€/osallistuja.
Mikäli perheestä osallistuu useampi henkilö, on kolmannen, neljännen jne. osallistujan osallistumismaksu 25€. (Eli 3 hlö osallistumismaksu on yhteensä 125€, 4 hlö osallistuminen 150€ jne.).

☀️ Ilmoittautuminen kummallekin leirille aukeaa vielä toukokuun lopussa ja päättyy 13.6.
Ilmoittautumislinkki sekä muuta tarkempaa tietoa tulee vielä toukokuussa lähtevässä uutiskirjeessä. Oman leirin päivämäärä kannattaa kuitenkin laittaa jo nyt kalenteriin.

Tervetuloa mukaan!

Koronarajoitusten vaikutukset toimintaan 1.3. alkaen

Koronarajoituksia Pääkaupunkiseudulla tiukennetaan ja ne vaikuttavat myös Haukkavuoren Haltioiden toimintaan.

Seuraamme linjauksessamme Suomen hallituksen sekä Pääkaupunkiseudun Partiolaisten suosituksia. PäPan suositukset löydät täältä .

Linjaukset tulevat voimaan heti maanantaina 1.3. ja ovat voimassa ainakin 28.3. asti.

Seuraavat viikot HaHassa toimitaan seuraavasti:

  • Sudenpennut ja seikkailijat jatkavat kokouksiaan kuten alkuvuodesta, eli pääsääntöisesti ulkokokouksin. Ulkokokouksissa pidetään huolta käsihygieniasta sekä riittävistä turvaväleistä. Oman ryhmän johtajat tiedottavat kokouksista tarkemmin.
  • Tarpojat (eli Rasittavat lokit, Superlaamat ja Kultamansikat) siirtyvät etäkokouksiin. Lähikokouksiin palataan, kun tilanne sen sallii. Ohjeistus koskee tarpojien viikkotoiminnan lisäksi retkiä, kisoja ja muita tapahtumia.
  • Johtajat kokoontuvat edelleen vain etänä. 

Mikäli sinulla on kysyttävää oman ryhmän käytänteistä, kannattaa ensisijaisesti kääntyä oman ryhmänjohtajan puoleen. Yleisissä kysymyksissä voit olla yhteydessä lippukunnanjohtaja Elina Leiniöön sähköpostilla ellulei01@gmail.com.

Kutsu lippukunnan kevätkokoukseen 7.3.2021

Tervetuloa lippukunnan kevätkokoukseen sunnuntaina 7.3.2021 klo 18.00.

Vallitsevista poikkeusoloista johtuen kokous pidetään kokonaan etänä Zoom-palvelun välityksellä. Kokouksen osallistumislinkki jaetaan ennen kokousta johtajiston WhatsApp-ryhmään. Mikäli et tähän WhatsApp-ryhmään kuulu ja haluaisit osallistua kokoukseen, laitathan asiasta viestiä minulle (ellulei01@gmail.com). Läsnäolo-oikeus on kaikilla lippukunnan jäsenillä, ja äänioikeus on kaikilla tänä vuonna 13 vuotta täyttävillä jäsenillä.

Kokouksen esityslista löytyy tästä: kevatkokouksen_esityslista_2021.pdf

Toivottavasti mahdollisimman moni pääsee linjoille!

Terveisin
Elina Leiniö
lippukunnanjohtaja
Haukkavuoren Haltiat ry

Osta adventtikalenteri – tue partiotoimintaa

🎄15.10. Alkoi jälleen partiolaisten adventtikalenterien myynti. Adventtikalenterikampanja on meille Hahalaisille vuoden tärkein varainkeruukeino ja saammekin lippukunnalle jokaisesta myydystä kalenterista 4,50€.

🎄Kalentereita voi ostaa osoitteesta https://www.adventtikalenteri.fi/…/haukkavuoren-haltiat-ry tai suoraan partiolaiselta käteisellä tai MobilePaylla.

🎄Tänä vuonna kalenterin on kuvittanut Cristel Rönns.

Kutsu HaHan syyskokoukseen keskiviikkona 28.10. klo 18.00 Soukan kappelilla

Tervetuloa Haukkavuoren Haltiat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen keskiviikkona 28.10.2020 klo 18.00 Soukan kappelille (Soukankuja 3). Kokouksessa käsiteltävät toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2021 julkaistaan nähtäväksi noin viikkoa ennen kokousta. Kokouksen esityslista löytyy liitteenä. Läsnäolo-oikeus on kaikilla lippukunnan jäsenillä ja äänioikeus kaikilla yli 15-vuotiailla lippukunnan jäsenillä.

Kokouksessa valitaan mm. vuoden 2021 lippukunnnanjohtaja ja hallitus. Kaikkien ehdolle asettuvien olisi hyvä olla paikalla, mutta hakeminen on mahdollista myös vaikkei paikalle pääsisi. Jos olet kiinnostunut toimimaan näissä pesteissä, muttet pääse kokoukseen paikalle, ilmoita halukkuudestasi minulle ennen kokousta.

Kokouksessa käsitellään myös hallituksen sääntömuutosehdotukset. Ensimmäinen ehdotus on, että lippukunnan varsinaisen jäsenyyden alaikäraja alennettaisiin 13 ikävuoteen. Toinen ehdotus on, että lippukunnan kokoukset voisi jatkossa järjestää myös osittain etänä. Tällaisissa tapauksissa ohjeet etäosallistumiseen tulee olla selostettuna kokouskutsussa. Liitteenä löytyvässä esityslistassa sääntömuutosehdotukset tarkemmin.

Kokouksessa on tarjolla pientä evästä. Jos haluat varmistaa, että ruokaa riittää ja se sopii ruokavalioosi, ilmoita saapumisestasi ja ruokavaliostasi minulle viimeistään kokousta edeltävänä päivänä.

Tervetuloa!

Elina Leiniö
lippukunnanjohtaja
Haukkavuoren Haltiat ry

Päivittyneet ohjeet turvalliseen partiotoimintaan syksyllä

Koronavirustartuntojen määrä kasvaa pääkaupunkiseudulla, ja siksipä piirijärjestö Pääkaupunkiseudun Partiolaiset on julkaissut alueen lippukunnille uudet ohjeet turvalliseen partiotoimintaan. Tässä viestissä selostettuna, miten nämä ohjeet näkyvät Hahassa:

  • Toimintaan saa osallistua vain täysin terveenä. Tartuntaketjun pysäyttämiseksi on parempi jäädä pienimmistäkin oireista kotiin.
  • Kokoukset järjestetään kokonaan ulkona, myös sateella. Kokoukseen tulijan tulee siis pukeutua säänmukaisiin varusteisiin. Mukana olevia tavaroita voi kylläkin viedä sisään kokouksen ajaksi.
  • Kädet tulee desinfioida säännöllisesti. Vähintäänkin aina kokouksen aluksi ja lopuksi, aivastamisen, niistämiset tai yskimisen jälkeen, ennen ruokailua, wc-käynnin jälkeen sekä ennen ja jälkeen yhteisten tavaroiden käytön. Kololta löytyy runsaasti desinfiointiainetta tähän tarkoitukseen.
  • Jokaisen tulee pitää kahden metrin turvavälit toisiin.
  • Jos osallistuja sairastuu kesken kokouksen, tulee huoltajan/lähiomaisen tulla hakemaan hänet kotiin. Sairastunut siirretään erilliseen huoneeseen odottamaan, kunnes hänet tullaan noutamaan.
  • Ikäkauden yhteisiä yöretkiä ei syksyllä voida järjestää. Päiväretket ovat kuitenkin mahdollisia, kunhan turvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Syksylle suunniteltujen ikäkausien yöretkien toteutuksesta lähetetään tarkempaa infoa mahdollisimman pian.
  • Lippukuntaretkiä tai muita lippukunnan yhteisiä tapahtumia ei tänä syksynä voida pitää ollenkaan. Tämä tarkoittaa, että myös jouluretki on valitettavasti peruttu.

Näitä ohjeita on aika paljon, mutta olisi silti hyvä, että jokainen hahalainen ja huoltaja ainakin jollakin tasolla ne tiedostaisi. Tälla tavalla varmistamme, että voimme järjestää hauskaa ja ennen kaikkea turvallista harrastustoimintaa kaikille.

Jos jokin jäi mietityttämään tai huolettamaan, otattehan rohkeasti yhteyttä!
Kiitos kaikille jaksamisestanne, otetaan hahalaisella energialla tästäkin syksystä kaikki ilo irti!

Ystävällisin terveisin,
Elina Leiniö
lippukunnanjohtaja
ellulei01(at)gmail.com

Kohtaaminen 2020 on peruttu

Pääkaupunkiseudun Partiolaiset ilmoitti tänään peruvansa Kohtaamisen koronaviruksesta johtuvan epävarman tilanteen vuoksi. Tapahtuma oli tarkoitus järjestää Helsingin keskustassa 5.9.2020 ja tapahtumaan oli ilmoittautunut yli 3000 osallistujaa. Tapahtuman peruuntuminen ei vaadi jo ilmoittautuneilta mitään toimenpiteitä.