Kutsu Hahan syyskokoukseen sunnuntaina 31.10. klo 17.30 kololle

Tervetuloa Haukkavuoren Haltiat ry:n sääntömääräiseen syyskokoukseen sunnuntaina 31.10. klo 17.30 kololle (Hannuksenkuja 4). Kokouksessa käsiteltävät toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2022 lähetetään nähtäväksi noin viikkoa ennen kokousta. Kokouksen esityslista löytyy liitteenä. Läsnäolo-oikeus on kaikilla lippukunnan jäsenillä ja äänioikeus kaikilla yli 13-vuotiailla lippukunnan jäsenillä.

Kokouksessa valitaan mm. vuoden 2022 lippukunnanjohtaja ja hallitus. Kaikkien ehdolle asettuvien olisi hyvä olla paikalla, mutta hakeminen on mahdollista myös vaikkei paikalle pääsisi. Jos olet kiinnostunut toimimaan näissä pesteissä, muttet pääse kokoukseen paikalle, ilmoita halukkuudestasi minulle ennen kokousta.

Tervetuloa!

Elina Leiniö
lippukunnanjohtaja
Haukkavuoren Haltiat ry

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s