Kesän kohokohta – piirileiri Kliffa heinäkuussa Evolla

Kliffa 2018 on Pääkaupunkiseudun Partiolaisten piirileiri, joka järjestetään Evolla 23-31.7.2018. Tänä kesänä ei järjestetä siis lippukunnan omaa kesäleiriä vaan osallistumme koko lippukunnan voimin Kliffa 2018-leirille.

Kliffa on suunniteltu niin, että se tarjoaa ohjelmaa kaikille ikäkausille ja että se soveltuu myös ensimmäisen vuoden sudenpennuille. Näin iso leiri on varmasti jännittävä kokemus varsinkin vasta partion aloittaneille. Jos lapsella on kuitenkin intoa ja aikaa lähteä, niin kokemus on varmasti melkoinen. Mikäli Kliffa tuntuu vielä liian isolta, niin ei huolta, uusia leirejä tulee joka kesä. Kesälle 2019 on aikataulutettu lippukuntaleiri (yksin tai toisen lippukunnan kanssa yhdessä) ja kesällä 2020 on Espoon Partiotuen kaikille espoolaisille partiolaisille tarkoitettu Väiski-kesäleiri.

Kliffan aikataulu ja hinnat:

  • Ilmoittautuminen on auki 15.1.-5.3.2018 välisenä aikana.
  • (19.–22.7. Rakennusleiri)
  • 23.–26.7. Lyhyt Kliffa 130€ on sudenpennuille ja muille leirillä vähemmän aikaa viettäville.
  • 23.–30.7./31.7. Pitkä Kliffa 210€ on kaikille seikkailijoista aikuisiin. Seikkailijoiden ja tarpojien leiri päättyy 30.7. Samoajilla, vaeltajilla ja aikuisilla 31.7.
  • (Päiväleirimaksu 35€)
  • (31.7.–3.8. Purkuleiri)

Huomioithan, että leirille on tulossa jopa 5 000 leiriläistä, joten ilmoittautuminen ei onnistu enää 5.3.2018 jälkeen (kuten se on HaHan omilla retkillä joskus onnistunut).

Mikäli teillä ilmenee ongelmia huoltajatunnusten tai muun kuksaan liittyvän asian kanssa, ole heti yhteydessä Tiinaan: tiina.lohela(at)gmail.com! Katsottehan kuksatunnukset ja ilmoittautumisen kuntoon ajoissa, jotta Tiina ehtii auttaa mahdollisten pulmien kanssa.

Tästä linkistä pääset ilmoittautumaan tapahtumaan:

Näistä linkeistä löydät lisätietoa leiristä ja esim. stipendeistä:

Lippukunnan omia avustuksia voi hakea vapaamuotoisella hakemuksella lippukunnanjohtajalle (lotta.konttas(at)gmail.com) ja rahastonhoitajalle (anujpenttinen(at)gmail.com) 25.2.2018 mennessä. Lippukunnan avustusten myöntämisestä sekä suuruudesta ilmoitetaan ennen leiri-ilmoittautumisen päättymistä.

Olemme samassa leirilippukunnassa Karhunvartijoiden (KaVa:n) kanssa ja savussamme tulee olemaan noin 150 henkilöä.

Mikäli teillä tulee muuta kysyttävää Kliffaan liittyen, voitte laittaa viestiä leirilippukunnanjohtajalle: Erika Kangasmäki, erika.kangasmaki(at)gmail.com.

facebook_kansikuva_kliffa-06.jpg

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s