Pilkkoset myyntikampanja

HaHalaiset kartuttavat lippukunnan rahavaroja huhti-toukokuussa myymällä Pilkkoset-tuotteita eli mm. sukkia ja alusvaatteita. Niillä voi täyttää joko perheen omat vaatekaapit tai yhtä hyvin myydä niitä sukulaisille tai tutuille ja samalla kannattaa lippukunnan toimintaa. Tai miksei molempia?

Jokaisesta myydystä noin 10-20 euron hintaisesta tuotepakkauksesta HaHa saa 4 euroa puhdasta tuottoa. Tavoitteena on että jokainen hahalainen myy vähintään 5 tuotepakettia. Omasta kokemuksesta voin kertoa, että tuotteet ovat oikeasti edullisuudestaan huolimatta hyviä ja käyttökelpoisia.

– Vanhempaintoimikunnan puheenjohtaja Atte –

Klikkaa tästä, niin saat auki myyntiohjeen.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s