Maksaminen ja stipendit

Tapahtumien laskutus

Tapahtumiin – kuten retkille ja leirille – ilmoittaudutaan partion jäsenrekisteri Kuksan kautta. Tapahtumien ilmoittautumislinkit ilmoitetaan retki-/leirikirjeessä.

Tapahtumien laskut lähetetään osallistujille Kuksan kautta. Tapahtumat pyritään laskuttamaan ennen tapahtumaa, mutta viimeistään heti tapahtuman jälkeen. Laskuissa on kahden viikon maksuaika. Laskussa on viite, jota tulee käyttää laskun maksamisessa.

Laskut tulevat Kuksasta sähköpostilla. Tarkistathan, että olet valinnut Kuksassa sähköpostilaskutuksen. Sallimalla sähköisen laskun lähettämisen automaattisesti helpotat meidän toimintaamme. Mikäli sähköpostilaskutusta ei ole Kuksassa sallittu, joudumme käsittelemään ja lähettämään laskut erikseen.

Lippukunnan tapahtumiin on mahdollista hakea avustusta tai vapautusta. Ole tällöin yhteydessä taloudenhoitajaan ja talousvastaavaan. Ryhmän omien retkien kohdalla voit keskustella myös ryhmänjohtajan kanssa. Yhteystiedot.

MobilePay -maksaminen

Lippukunnalla on käytössä MobilePay -tili, jonka kautta lippukunnalle voi maksaa ja tilittää vapaamuotoisia maksuja (ei laskut), kuten huivimaksun, adventtikalenterituottoja tai myyjäisostoja.

MobilePay-lyhytnumero: 52689

Maksaessasi MobilePaylla kirjoita omassa sovelluksessasi saajan numeroksi 52689 minkä jälkeen sovellus näyttää saajaksi Haukkavuoren Haltiat ry. Kirjoita maksuun viestiksi mistä maksusta kyse, esimerkiksi ”Adventtikalenterit” sekä henkilön nimi, jonka maksusta on kyse (jäsenen nimi). Muuten maksujen yhdistäminen kirjanpidossa ei onnistu.

Lippukunnan tilinumero

Haukkavuoren Haltiat ry:n tilinumero:

FI33 11123000 367844 (Nordea)

Viitteet

Huiviviite: 1122
Adventtikalenteriviite: 5555
Lippukunnan oman varainhankinna yleisviite: 1313
Tapahtumien viitteet löytyvät Kuksasta lähetetystä laskusta.

Käytäthän aina oikeaa viitenumeroa maksaessasi. Tapahtumat laskutetaan suoraan jäsenrekisteri Kuksan kautta. Käytä maksaessasi laskussa olevaa viitettä. Kiitos!

Osta lippukunnan tuotteita

Lippukunnan tuotteita voi ostaa kololta tai erilaisten myyjäisten yhteydessä. Kysy omalta johtajaltasi tai hallitukselta lisää. Voit maksaa haluamasi tuotteet etukäteen ja noutaa ne kololta sovittuna ajankohtana tai oman kokouksen yhteydessä. Näytäthän noutaessa kuitin maksusta, esim. puhelimen ruudulta. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa tuotteiden saatavuus ennen maksamista.

Lippukunnan stipendit

Lippukunta budjetoi joka vuosi rahaa stipendeihin, joilla tuetaan jäsenten osallistumisia partiotapahtumiin. Stipendiä voi hakea lippukunnan omille retkille ja leireille sekä muiden tahojen järjestämiin tapahtumiin. Stipendiä haetaan vapaamuotoisella viestillä taloudenhoitajilta, joiden yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti. Stipendiä tulee hakea ennen ilmoittautumista tai heti ilmoittautumisen jälkeen, ennen laskujen lähettämistä. Lippukunnan omissa tapahtumissa lasku muokataan tällöin suoraan oikealle summalle stipendi huomioiden.