Maksaminen ja stipendit

Tapahtumien laskutus

Tapahtumiin – kuten retkille ja leirille – ilmoittaudutaan partion jäsenrekisteri Kuksan kautta. Tapahtumien ilmoittautumislinkit ilmoitetaan retki-/leirikirjeessä.

Tapahtumien laskut lähetetään osallistujille Kuksan kautta. Tapahtumat pyritään laskuttamaan ennen tapahtumaa, mutta viimeistään heti tapahtuman jälkeen. Laskuissa on kahden viikon maksuaika. Laskussa on viite, jota tulee käyttää laskun maksamisessa.

Laskut tulevat Kuksasta sähköpostilla. Tarkistathan, että olet valinnut Kuksassa sähköpostilaskutuksen. Sallimalla sähköisen laskun lähettämisen automaattisesti helpotat meidän toimintaamme. Mikäli sähköpostilaskutusta ei ole Kuksassa sallittu, joudumme käsittelemään ja lähettämään laskut erikseen.

Lippukunnan tapahtumiin on mahdollista hakea avustusta tai vapautusta. Ole tällöin yhteydessä taloudenhoitajaan ja talousvastaavaan. Ryhmän omien retkien kohdalla voit keskustella myös ryhmänjohtajan kanssa. Yhteystiedot.

Lippukunnan tilinumero

Haukkavuoren Haltiat ry:n tilinumero:

FI33 11123000 367844 (Nordea)

Viitteet

Huiviviite: 1122
Adventtikalenteriviite: 5555
Lippukunnan oman varainhankinnan yleisviite: 1313
Tapahtumien viitteet löytyvät Kuksasta lähetetystä laskusta.

Käytäthän aina oikeaa viitenumeroa maksaessasi. Tapahtumat laskutetaan suoraan jäsenrekisteri Kuksan kautta. Käytä maksaessasi laskussa olevaa viitettä. Kiitos!

Huom! Lippukunnalla ei ole enää käytössä MobilePayta, joten sillä ei voi maksaa.

Osta lippukunnan tuotteita

Lippukunnan tuotteita voi ostaa kololta tai erilaisten myyjäisten yhteydessä. Kysy omalta johtajaltasi tai hallitukselta lisää. Voit maksaa haluamasi tuotteet etukäteen ja noutaa ne kololta sovittuna ajankohtana tai oman kokouksen yhteydessä. Näytäthän noutaessa kuitin maksusta, esim. puhelimen ruudulta. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa tuotteiden saatavuus ennen maksamista.

TuoteHintaViite
Lippukunnan partiohuivi16,00 €Tilille viitteellä 1122
Lippukunnan partiohuivi + sudenpennun kirja20,00 €Tilille viitteellä 1122
HaHa-buffi (tuubihuivi)5,00 €Tilille viitteellä 1313
HaHa-kangasmerkki 3,00 €Tilille viitteellä 1313
ELLI-kangasmerkki2,00 €Tilille viitteellä 1313
EPT-kangasmerkki1,00 €Tilille viitteellä 1313
Historiikki 40 v. (1966-2006)10,00 €Tilille viitteellä 1313
Kronikka 50 v. (2006-2016)10,00 €Tilille viitteellä 1313
Kronikka + Historiikki yhteishinta15,00 €Tilille viitteellä 1313

Lippukunnan stipendit

Lippukunta budjetoi joka vuosi rahaa stipendeihin, joilla tuetaan jäsenten osallistumisia partiotapahtumiin. Stipendiä voi hakea lippukunnan omille retkille ja leireille sekä muiden tahojen järjestämiin tapahtumiin. Stipendiä haetaan vapaamuotoisella viestillä taloudenhoitajilta, joiden yhteystiedot löytyvät sivulta Yhteystiedot. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti ja tapauskohtaisesti. Stipendiä tulee hakea ennen ilmoittautumista tai heti ilmoittautumisen jälkeen, ennen laskujen lähettämistä. Lippukunnan omissa tapahtumissa lasku muokataan tällöin suoraan oikealle summalle stipendi huomioiden.