Maksaminen

Tapahtumien laskutus

Tapahtumiin – kuten retkille ja leirille – ilmoittaudutaan partion jäsenrekisteri Kuksan kautta. Tapahtumien ilmoittautumislinkit ilmoitetaan retki-/leirikirjeessä.

Tapahtumien laskut lähetetään osallistujille Kuksan kautta. Tapahtumat pyritään laskuttamaan ennen tapahtumaa, mutta viimeistään heti tapahtuman jälkeen. Laskuissa on kahden viikon maksuaika. Laskussa on viite, jota tulee käyttää laskun maksamisessa.

Laskut tulevat Kuksasta sähköpostilla. Sallimalla sähköisen laskun lähettämisen automaattisesti helpotat meidän toimintaamme. Mikäli sähköpostilaskutusta ei ole Kuksassa sallittu, joudumme käsittelemään ja lähettämään laskut erikseen.

Lippukunnan tapahtumiin on mahdollista hakea avustusta tai vapautusta. Ole tällöin yhteydessä taloudenhoitajaan ja talousvastaavaan. Ryhmän omien retkien kohdalla voit keskustella myös ryhmänjohtajan kanssa. Yhteystiedot.

MobilePay -maksaminen

Lippukunnalla on käytössä MobilePay -tili, jonka kautta lippukunnalle voi maksaa ja tilittää vapaamuotoisia maksuja (ei laskut), kuten huivimaksun, adventtikalenterituottoja tai myyjäisostoja.

MobilePay-lyhytnumero: 52689

Maksaessasi MobilePaylla kirjoita omassa sovelluksessasi saajan numeroksi 52689 minkä jälkeen sovellus näyttää saajaksi Haukkavuoren Haltiat ry. Kirjoita maksuun viestiksi mistä maksusta kyse, esimerkiksi ”Adventtikalenterit” sekä henkilön nimi, jonka maksusta on kyse (jäsenen nimi). Tämä auttaa yhdistämään maksut oikein kirjanpidossa.

Lippukunnan tilinumero

Haukkavuoren Haltiat ry:n tilinumero:

FI33 11123000 367844 (Nordea)

Viitteet

Huiviviite: 1122
Adventtikalenteriviite: 5555
Tapahtumien viitteet löytyvät Kuksasta lähetetystä laskusta.

Käytäthän aina oikeaa viitenumeroa maksaessasi. Tapahtumat laskutetaan suoraan jäsenrekisteri Kuksan kautta. Käytä maksaessasi laskussa olevaa viitettä. Kiitos!