Partiopaita ja -huivi

Partiohuivi
Haukkavuoren Haltioiden partiohuivi maksaa 16€. Huivin saa omakseen maksamalla tämän summan lippukunnan tilillle FI33 11123000 367844 viitteellä 1122 ja palauttamalla maksukuitin omalle johtajalle. Uudet sudenpennut maksavat 20€ paketista, jolla saavat huivin lisäksi oman sudenpennun kirjan, jonka avulla sudenpentu voi itse seurata partiopolkunsa etenemistä ja taitomerkkien suorittamista.

Partiopaita
Partiopaidan voi hankkia Scandinavian Outdoor Storesta. Lippukunnallamme on käytössä sininen partiopaita. Partiopaitaa voi käyttää vaikka aina. Tapahtumissa partiopaidat luovat yhtenäisen ilmeen lippukunnasta. Partiopaita on myös partiolaisten virallinen asu esimerkiksi juhlatilaisuuksissa.

Partioharrastuksen alussa myös muu tumman sininen paita/huppari kelpaa hyvin. Partiopaidan voi hankkia myös myöhemmin.

Merkkien ompelu partiopaitaan

Partiopaitaan kannattaa ommella merkkejä. Tarkka merkkien ompeluohje löytyy täältä.

Vasempaan hihaan tulevan lippukunta-merkin (haukkavaara) sekä ELLIn ja EPTn aluemerkit voi ostaa lippukunnalta. Ilmoita kiinnostuksesta ryhmänjohtajalle.

Vasempaan hihaan tulevat piirimerkin (pääkaupunkiseudun partiolaiset), maailman partiolaisten mertkit (WAGGGS ja WOSM) sekä oikeaan rintaan tulevan suomen partiolaisten merkin voi ostaa itse Scandinavian outdoor srtoresta.

Muut merkit saa suoritusten mukaan lippukunnalta.

Muut lippukunnan tuotteet
Lippukunnallamme on myynnissä myös tuubihuiveja, kangasmerkkejä sekä historiikki ja kronikka. Tarkemmin näistä sekä maksuohjeet löytyvät sivulta Maksaminen, sivun alareunasta.

Tilaa Haha-huppari!
Kuka vain voi hankkia itseleen tyylikkään ja lippukunnan henkeä kantavan hupparin. Postikulujen säästämiseksi kaannattaa miettiä yhteistilausta kaverin kanssa. Tsekkaa verkkokauppa osoitteessa: https://shop.spreadshirt.fi/haukkavuorenhaltiat/